Trainingen

MAANDAG

Goochelen: 18:00 tot 19:00 uur
Fakir: 19:00 tot 20:00 uur
Koord/Illusionisme/Tissue/Luchtring: 19:30 tot 20:30 uur


DINSDAG

Eenwielers: 19:00 tot 20:00 uur


WOENSDAG

Beginners: 16:30 tot 17:30 uur
Rolbalans/Acrobatiek/Wisseltruc: 19:00 tot 20:00 uur

Acts

Onderstaande acts worden bij Jeugdcircus Don Bosco getraind:

GOOCHELEN (Trainers: Stefan, Harm en Martijn)
Onze goochelaars weten van geen ophouden. Ze blijven ons verbazen met hun goochelkunsten. Doe mee met de geheimen van goochelarij.

FAKIR (Trainers: Martijn en Stefan)
Fakir is iets mysterieus. Tijdens deze act laat men zien hoe ze vuur de baas zijn en hoe onze artiesten 'doorboord' worden met zwaarden. Spanning en magie!

EENWIELERS (Trainer: Jan & Elise)
Fietsen op één wiel is een van de moeilijkste kunsten die we kunnen laten zien aan het publiek. De meeste mensen kunnen fietsen. Maar niet iedereen kan het met maar 1 wiel en zonder stuur. Onze artiesten kunnen niet alleen fietsen op 1 wiel maar kunnen er vele kunsten mee.

ROLBALANS (Trainer: Elise)
Een plankje en een rol. De meeste mensen zouden al gelijk uitglijden bij het opstappen op dit attribuut. Onze artiesten laten zien dat ze het plankje en de rol de baas zijn.

ACROBATIEK (Trainer: Elise)
Ze lijken wel van elastiek; de artiesten van de acrobatiek. Zonder moeite bouwen ze een menselijke piramide en laten ze zien hoe ze zichzelf in allerlei bochten en houdingen kunnen wringen.

WISSELTRUC (Trainer: Elise)
He? Er stond toch net een andere artiest? Ja! U zag het goed, ze zijn gewisseld ondanks de vele kettingen en de sloten. En dit in een paar seconden tijd.

KOORDLOPEN (Trainer: Lotte)
Je evenwicht bewaren op een heel dun koord. Tijdens de wandeling over het koord worden er ook nog eens trucs uitgevoerd.

ILLUSIONISME (Trainer: Lotte)
De wereld van magie. Ze laten op wonderbaarlijke wijze iemand helemaal verdwijnen in de kist. Dit alles met een mooie show eromheen.

TISSUE (Trainer: Lotte)
Behendigheid in het doek. Deze nieuwste act vraagt veel kracht en lenigheid.

BEGINNERS (Trainers: Marianne en Martijn)
Circus voor de alleskleinste.
Bij de beginners kom je in aanraking met alles wat ons circus te bieden heeft.